Rreth Institutit Tsilosani

Instituti i Transplantimit të Flokëve Akaki Tsilosani mishëron 22+ vjet përvojë në transplantimin e flokëve. Me 12 000 operacione të suksesshme, 21.000.000 rrushfete të transplantuara deri më sot dhe 450 të diplomuar të programit të trajnimit profesional.

Rreth

Qasja jonë

Akaki Tsilosani Hair Transplantation Institute është një markë e njohur ndërkombëtarisht. Instituti zhvillon një ndërtesë moderne, me mjete dhe ambiente moderne që përdoren për komoditetin e klientëve tanë.

Ne besojmë në dhënien e të gjithëve një shans për të parë ashtu siç duan. Kjo është arsyeja pse ne u japim mundësinë kirurgëve me më shumë përvojë në transplantet e flokëve, për çmimin më të përballueshëm në treg.

Instituti është pranuar nga organizata të shumta ndërkombëtare të dedikuara për kontrollin dhe kërkimin e cilësisë së kirurgjisë kozmetike.

Vizioni ynë

Për të qenë klinika kryesore e shërbimeve të transplantimit të flokëve, duke vendosur standardin për përsosmëri në industrinë e transplantit të flokëve nëpërmjet angazhimit tonë për inovacion, edukim, dhe kënaqësinë e klientit. Ne besojmë se flokët mund të restaurohen, dhe ne jemi të përkushtuar për të ndihmuar klientët tanë për të rritur flokët që ata dëshirojnë.

Misioni ynë

Ne besojmë në sigurimin Klientët tanë me nivelin më të lartë të shërbimeve të transplantimit të flokëve, duke përdorur teknikat më të avancuara dhe teknologjitë më të fundit në dispozicion. Kjo përfshin FUE, FUT, LHT, BHT, dhe teknologji të tjera të fundit.

Ne përpiqemi t’i ndihmojmë klientët tanë të rifitojnë besimin dhe vetëvlerësimin e tyre nëpërmjet rezultateve natyrale dhe afatgjata.

Çertifikimi Ndërkombëtar

ISHRS Fellow

Logo e ISHRS

ISHRS - Shoqëria Ndërkombëtare e Kirurgjisë së Restaurimit të Flokëve

Logoja e Shoqatës për Avancimin e Mjekësisë Automobilistike

Shoqata për Avancimin e Mjekësisë Automtive

Logoja e institutit World FUE

Instituti Botëror FUE

Logo e Associateve Aziatike të Kirurgëve të Restaurimit të Flokëve

AAHRS - Shoqata Aziatike e Surgerons për Restaurimin e Flokëve

Logoja e Shoqërisë Ukrainase të Kërkimit të Flokëve

UHRS - Shoqëria e Kërkimit të Flokëve të Ukrainës

Programet e trajnimit

Ekipi

Mjekët tanë

Dr. Akaki Tsilosani, FISHRS

Akaki Tsilosani, ka përfunduar me sukses 12.000+ operacione në mbarë botën. Është autor i 32 punimeve shkencore dhe 6 shpikjeve në fushën e transplantimit të flokëve. Ai është:

  • Shokët e ISHRS (FISHRS)

  • Bordi i Guvernatorëve të Shoqatës Aziatike të Kirurgjisë së Restaurimit të Flokëve (AAHRS)

  • Fakulteti i Akademisë Amerikane të Mjekësisë Estetike (AAAM)

  • Fakulteti i Institutit Botëror FUE (WFI)

  • Anëtar i Shoqërisë Gjeorgjiane të Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike (GeoPRAS)

  • Anëtar i Shoqërisë Ukrainase të Kërkimit të Flokëve

Dr. Tamari Kertkoevi

është një kirurg i transplantit të flokëve i cili punon në fushën e transplanteve të flokëve që nga viti 2014 së bashku me Dr. Tsilosani. Deri më sot, ajo ka kryer mbi 3,000 operacione të transplantit të flokëve.

Dr. Mikhail Avdoyan

është kirurg i transplantit të flokëve i cili punon në fushën e transplanteve të flokëve që nga viti 2013 me Dr. Akaki Tsilosani. Deri më sot, ai ka kryer më shumë se 4,000 procedura të transplantimit të flokëve.