Program trajnimi për transplantin e flokëve

Instituti i Transplantit të Flokëve Akaki Tsilosani ofron një shans për mjekë nga mosha dhe prejardhje të ndryshme. Bashkohuni me programin tonë gjashtëditor të trajnimit për mbjelljen e flokëve dhe bëhuni të certifikuar për të kryer operacionet tuaja, për të krijuar praktikën tuaj personale dhe më shumë.

Rreth

Kualifikim për mjekë dhe personel infermieror

Nëse jeni një kirurg aspirues që kërkon të fitojë përvojë praktike dhe të bëhet specialist i transplantit të flokëve, ju keni ardhur në vendin e duhur. Klinika e transplantit të flokëve Tsilosani ofron kurse trajnimi për transplantin e flokëve për mjekë nga të gjitha sferat e jetës dhe grupmoshat. Për të punuar dhe mësuar nga Akaki Tsilosani, MD, Ph.D., FISHRS, thjesht aplikoni dhe udhëtoni në Tbilisi për kohëzgjatjen e kursit (lokacione të tjera globale janë gjithashtu të disponueshme, shih më poshtë).

Kurrikula e kursit mbulon teknika të ndryshme të mbjelljes së flokëve dhe ofron mundësinë për ndihmë kirurgjikale. Një orar me kohë të plotë u lejon studentëve të kenë kohë të mjaftueshme për të mësuar dhe praktikuar në një mjedis profesional. Pas përfundimit, studentët do të marrin një certifikatë që tregon se ata kanë përfunduar me sukses kursin e mbjelljes së flokëve dhe kanë kryer në mënyrë të pavarur procedurat e mbjelljes së flokëve, zakonisht 8 operacione.

Programi i trajnimit në Institutin e Transplantit të Flokëve Tsilosani përfshin 5-6 ditë pune radhazi. Programi është me kohë të plotë gjatë këtyre ditëve. Studentët do të kalojnë gjithë ditën me Akaki Tsilosani, MD, Ph.D., FISHRS, duke vëzhguar dhe marrë pjesë në operacione, duke marrë udhëzime dhe duke marrë këshilla.

Tsilosani në Kongresin Botëror të ISHRS

Programi dhe orari i trajnimit

Programi do të përfshijë metoda të ndryshme të mbjelljes së flokëve, si:

=

Transplantimi i njësisë folikulare (FUT)

=

Transplantimi i flokëve të gjatë (LHT)

=

Transplantimi i flokëve në trup (BHT)

=

Prerja dhe implantimi i graftit mikroskopik

Nëse jeni të interesuar të bashkoheni në programin tonë të trajnimit, ju lutemi na kontaktoni. Kursi i trajnimit kërkon përgatitje fillestare, prandaj duhet të planifikohet 2 muaj përpara.

Një program gjithëpërfshirës kirurgjik – shfrytëzoni mundësinë për të përmirësuar aftësitë tuaja

Programi i trajnimit ofron perspektiva të shumta për mjekët e interesuar. Mbajtja në Gjeorgji ju jep mundësinë të udhëtoni dhe të banoni në një komb tjetër. Megjithatë, tipari kryesor i kursit është fokusi i tij kirurgjikal me kohë të plotë. Nxënësit do të fitojnë përvojë praktike, nën mbikëqyrjen e ekspertëve.

Llojet e procedurave kirurgjikale në të cilat studentët marrin pjesë:

  R

  Raste private dhe operacione

  Akaki Tsilosani MD, Ph.D., FISHRS kryen personalisht raste private dhe operacione, ku studentët shërbejnë si vëzhgues dhe asistent gjatë procedurave, duke ofruar mbështetje thelbësore për kirurgun kryesor.

  R

  10-15 raste me pacientë vullnetarë

  Afërsisht 10-15 raste që përfshijnë pacientë vullnetarë ku studentët do të veprojnë si kirurgu kryesor. Në këto situata, studenti do të kryejë të gjithë operacionin në mënyrë të pavarur, duke kryer çdo fazë të procesit individualisht, ndërsa monitorohet nga instruktori.

  Ndarja e programit dhe trajnimit:

   R

   Trajnimi për Asistent Kirurgjik

   Prerje dhe implantim i vogël i graftit.

   R

   Trajnimi i kryekirurgut

   Duke shërbyer si kirurg kryesor në procedurën e transplantit të flokëve dhe duke marrë ekspertizën e nevojshme.

   R

   Transplantimi i qindra njësive folikulare

   Studentët do të kenë aftësinë për të transferuar qindra FU te pacientët e vërtetë.

   Klasa individuale dhe informacione shtesë

   Kurset tona janë të dizajnuara posaçërisht për mjekët tanë praktikantë, duke siguruar që atyre të mos kërkohet të ndajnë orët e tyre të punës me kursantët e tjerë. Kjo garanton kohën maksimale për trajnimin praktik të drejtpërdrejtë të kirurgjisë me raste të ndryshme të rezervuara ekskluzivisht për kursin tuaj, duke përfshirë pacientë vullnetarë që pranojnë që mjekët praktikantë të marrin pjesë në operacionet e tyre.

   Pas përfundimit të programit, studentët do të kenë fituar përvojë të mjaftueshme për të krijuar praktikën e tyre të mbjelljes së flokëve. Me përvojë të jashtëzakonshme, trajnim praktik dhe mbështetje gjithëpërfshirëse nga kryekirurgu, studentët mund të ndihen të sigurt në përpjekjet dhe suksesin e tyre të ardhshëm.

   “Ai më bindi të shkoj në Gjeorgji dhe atje të stërvitem me doktor Akaki Tsilosani, një nga specialistët më të mirë në botë në teknikën FUE, të cilin sot e konsideroj mentorin tim dhe mik të madh”.

   Ramiro Alejandro Yane

   Themelues dhe CEO, Inpylus

   No Results Found

   The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

   Çmimi i kursit arsimor në Institutin e Transplantit të Flokëve Tsilosani

   Instituti i Transplantit të Flokëve Akaki Tsilosani ka trajnuar mbi 450 profesionistë në mbarë botën. Këta të diplomuar kanë fituar aftësitë thelbësore për të vazhduar praktikën në vendet e tyre përkatëse. Shumica e tyre e atribuojnë Dr. Akaki Tsilosani si forcën e vetme shtytëse pas punës dhe suksesit të tyre fillestar.

   Kjo është bërë e mundur nga përvoja 22 vjeçare e institutit dhe mbi 12,000 procedura të suksesshme të mbjelljes së flokëve. Instituti Tsilosani krenohet gjithashtu që ka në majë të gishtave objekte dhe teknologji më të fundit. Me burime të tilla të arritshme për kursantët dhe studentët tanë, nuk është çudi që të gjithë të diplomuarit tanë arrijnë të gjejnë punë ose të fillojnë praktikën e tyre.

   Kurset e trajnimit janë të disponueshme në Tbilisi (Gjeorgji), Kiev (Ukrainë), Jerevan (Armeni), Moskë (Rusi), Kuvajt dhe Dubai. Kostoja e programit ndryshon në varësi të vendndodhjes.

   Lidhuni me ne për të nisur karrierën tuaj!